Black and Blum

Afișez toate cele 9 rezultate

Black and Blum decantor de apă cu filtru de carbon Personal Carafe

159,90 lei

– Setul include un pahar care, atunci când nu este folosit, acționează ca un dop și un suport. – Filtrul de carbon absoarbe impuritățile, permite trecerea mineralelor valoroase, garantează pH-ul corect și îmbunătățește gustul apei – poate fi folosit până la 6 luni. – Conceput pentru apa rece de la robinet, fara aditivi (doar se toarna si se lasa intr-o carafa timp de o ora – dupa acest timp este gata de consum). – Capacitate: 0,8 L. – Dimensiunile: 10 x 25 cm.

Black and Blum sticlă de apă cu filtru de carbon EAU GOOD

139,90 lei

– Sticla este echipată cu un sistem drop & lock pentru a menține cărbunele Binchotan în siguranță. Aruncați, prindeți, înclinați și blocați pentru a preveni alunecarea în interiorul sticlei. – Capacul este confectionat din pluta naturala cu capac din silicon care asigura etanșeitatea. – Are o buclă practică dintr-un material care poate fi purtat. – Filtrul de carbon absoarbe impuritățile, permite trecerea mineralelor valoroase, garantează pH-ul corect și îmbunătățește gustul apei – poate fi folosit până la 6 luni. – Capacitate: 0,8 L. – Inaltimea: 24 cm.

Black and Blum decantor de apă cu filtru de carbon EAU CARAFE

199,90 lei

– Conceput pentru apa rece de la robinet, fara aditivi (doar se toarna si se lasa intr-o carafa timp de o ora – dupa acest timp este gata de consum). – Capacul este confectionat din pluta naturala cu capac din silicon care asigura etanșeitatea. – Binchotanul este un cărbune activat făcut din ramuri de copac, cunoscut pentru capacitatea sa de a înmuia apa, de a adăuga minerale bune și de a absorbi gusturi și mirosuri nedorite, cum ar fi clorul. – Capacitate: 1,1 L. – Dimensiunile: 28 x 9,5 cm.

Black and Blum sticlă de apă cu filtru de carbon EAU GOOD

139,90 lei

– Sticla este echipată cu un sistem drop & lock pentru a menține cărbunele Binchotan în siguranță. Aruncați, prindeți, înclinați și blocați pentru a preveni alunecarea în interiorul sticlei. – Are o buclă practică dintr-un material care poate fi purtat. – Filtrul de carbon absoarbe impuritățile, permite trecerea mineralelor valoroase, garantează pH-ul corect și îmbunătățește gustul apei – poate fi folosit până la 6 luni. – Capacitate: 0,8 L. – Inaltimea: 24 cm.

Black and Blum cartuș de filtru cu cărbune activ (4-pack)

159,90 lei

– Binchotanul este un cărbune activat făcut din ramuri de copac, cunoscut pentru capacitatea sa de a înmuia apa, de a adăuga minerale bune și de a absorbi gusturi și mirosuri nedorite, cum ar fi clorul. – Poate fi folosit intr-o sticla EAU GOOD, carafa EAU sau orice ulcior sau sticla (cu deschidere minima de 3 cm). – Dimensiunile: 12 cm.

Black and Blum lunchbox M

149,90 lei

– Datorită capacului cu sigiliu din silicon, păstrează conținutul uscat și umed proaspăt pentru o lungă perioadă de timp. – Capacitate: 0,6 L. – Este potrivit atat pentru lichide reci, cat si pentru lichide calde. – Puteti spala in masina de spalat vase. – Puteti utiliza in cuptorul cu microunde. – Dimensiunile: 12 x 9,5 cm.

Black and Blum set de cutii de prânz cu furculiță (2-pack)

– Capacul din bambus poate fi folosit și ca masă de pâine sau tavă. – Cutia de prânz are un separator. – Capac din bambus cu o bandă de cauciuc de protecție. – Produsul este 100% rezistent la scurgeri. – Setul a fost creat în colaborare cu fotograful Sara Kiyo Popowa. – Setul include un pliant cu 5. retete de masa bento. – Poate fi folosit la congelator. – Nu utilizati intr-un cuptor cu microunde. – Containerul poate fi spalat intr-o masina de spalat vase, capacul trebuie curatat cu o carpa umeda. – Capacitate: 2 x 500 ml.