Blomus

Afișez 1 - 24 din 56 de rezultate

Blomus cuburi de băutură din oțel Lounge 4-pack

– Cuburile sunt umplute cu lichid de răcire și ambalate într-o pungă de depozitare. – Ei păstrează băuturile reci mai mult timp fără a le dilua. – Înainte de utilizare, puneți produsul în congelator timp de cel puțin patru ore la -18°C. – Dimensiunile: 10 x 8,5 x 3,5 cm.

Blomus lichid de curățare a oțelului Meda 100 ml

109,90 lei

– Lichid foarte eficient pentru protecția, curățarea și îngrijirea suprafețelor din metal mat și lustruit – precum oțel inoxidabil, aluminiu și crom – precum și pentru ceramică, lemn, sticlă și materiale plastice. – Nu corodează literele imprimate, garniturile de cauciuc sau suprafețele din plastic. – Este certificat de NFS – Programul de înregistrare a compușilor nealimentare. – Capacitate: 100 ml.

Blomus ventilator Viento

97,90 lei

– Design simplu si elegant. – Un plus pentru grădină, balcon sau terasă. – Tija din oțel inoxidabil este ușor introdusă în pământ. – Dimensiunile: 68 x 19 x 7,2 cm.

Blomus trepied Flip

95,90 lei

– Design simplu si elegant. – Fabricat din silicon rezistent la căldură, astfel încât oalele, tigăile și vasele fierbinți pot fi așezate în siguranță pe masă. – Dimensiunile: 15,7 x 15,7 x 2,4 cm.

Blomus pluviometru Campo

279,90 lei

– Design simplu si elegant. – Fabricat din materiale care sunt rezistente la coroziune și alți factori externi nocivi. – Ar trebui plasat într-un loc liber în care ploaia poate pătrunde în recipientul de colectare fără obstacole. – Dimensiunile: 76 x 9 x 9 cm.

Blomus torță de grădină Luna

359,90 lei

– Își îndeplinește perfect funcția de utilitate și este, de asemenea, un decor modern al grădinii. – Combustibilul pentru lanternă este un gel dedicat Blomus. – Stai departe de copii. Doar pentru adulți. Combustibil. – Dimensiunile: 24 x 24 x 16 cm.

Blomus ventilator Viento

– Un plus pentru grădină, balcon sau terasă. – Tija din oțel inoxidabil este ușor introdusă în pământ. – Inaltimea: 30 cm.