Buff

Afișez 1 - 24 din 107 rezultate

Buff fular impletit culoarea portocaliu, neted

129,90 lei

– Poliester reciclat – Materialul este fabricat din sticle de plastic. Sticlele folosite au fost curatate si apoi prelucrate in aschii. in pasii urmatori, aschii sunt transformati in fibre, din care este fabricat materialul tehnic. – Primaloft – un material sintetic moale si usor cu proprietati termice excelente.

Buff fular impletit Polar Kurzeme modelator

129,90 lei

– Produsul contine materiale realizate din sticle de plastic reciclate. În acest proces, sticlele sunt curățate și apoi procesate în așchii pentru a forma fibrele materialului. – Utilizarea soluției de întindere în 4 direcții oferă materialului flexibilitate și întindere în patru direcții, ceea ce crește semnificativ confortul de utilizare și nu restricționează mișcarea. – Un model multifunctional care iti permite sa-l porti ca horn, cagoua, palarie sau bentita.

Buff fular de lana culoarea gri, modelator

107,90 lei

– Protectie solara – Protectie impotriva radiatiilor ultraviolete (UV) ale soarelui. – Multifunctional – Puteti purta un produs in mai multe moduri, inclusiv ca: esarfa, sapca, masca, pasare si multe altele. – HeiQ Smart Temp este o tehnologie inovatoare, inteligenta de prelucrare a tesaturilor care ofera termoreglare. Este declansat de caldura corpului. – Odor resistant – O tesatura cu fibre care impiedica in mod natural dezvoltarea bacteriilor care pot duce la formarea mirosurilor neplacute.

Buff masca

– Model realizat parțial din material din sticle PET reciclate. – Thermonet – un material inovator care este o combinatie de tricot traditional BUFF si fibre tehnice de la Primaloft. Este subtire, usoara si retine caldura corpului si elimina umezeala. – Primaloft – un material sintetic moale si usor cu proprietati termice excelente. – Deschiderea coada de cal din spate crește funcționalitatea cagoulei. – In fata exista un panou special rezistent la vant care mareste izolatia impotriva frigului.

Buff masca culoarea rosu

– 4 Way Wtretch (Ultra Stretch) – Produse create folosind tesaturi care se intind in toate directiile pentru un confort mai mare si o potrivire mai buna. – Protectie solara – Protectie impotriva radiatiilor ultraviolete (UV) ale soarelui. – Poliester reciclat – Materialul este fabricat din sticle de plastic. Sticlele folosite au fost curatate si apoi prelucrate in aschii. in pasii urmatori, aschii sunt transformati in fibre, din care este fabricat materialul tehnic.

Buff fular impletit femei, culoarea roz, neted

86,90 lei

– Protectie solara – Protectie impotriva radiatiilor ultraviolete (UV) ale soarelui. – 4 Way Wtretch (Ultra Stretch) – Produse create folosind tesaturi care se intind in toate directiile pentru un confort mai mare si o potrivire mai buna. – Poliester reciclat – Materialul este fabricat din sticle de plastic. Sticlele folosite au fost curatate si apoi prelucrate in aschii. in pasii urmatori, aschii sunt transformati in fibre, din care este fabricat materialul tehnic.

Buff Masca culoarea negru, din tesatura neteda

97,90 lei

– Poliester reciclat – Materialul este fabricat din sticle de plastic. Sticlele folosite au fost curatate si apoi prelucrate in aschii. in pasii urmatori, aschii sunt transformati in fibre, din care este fabricat materialul tehnic. – 4 Way Wtretch (Ultra Stretch) – Produse create folosind tesaturi care se intind in toate directiile pentru un confort mai mare si o potrivire mai buna.

Buff fular impletit Xam Multi culoarea verde, modelator

109,90 lei

– Modelul este confectionat din material elastic cu proprietati respirabile. – Tehnologia de absorbție a umidității de pe suprafața pielii și proprietățile de uscare rapidă ale materialului măresc confortul purtării în timpul activității. – Material cu elasticitate optimă pentru confort la purtare și o potrivire mai bună. – Un model universal potrivit pentru diverse activități în aer liber. – Un model multifunctional care iti permite sa-l porti ca horn, cagoua, palarie sau bentita. – Inserția de ventilație din jurul gurii permite respirația liberă, protejând în același timp fața de îngheț. –

Buff masca culoarea verde

129,90 lei

– Thermonet – un material inovator care este o combinatie de tricot traditional BUFF si fibre tehnice de la Primaloft. Este subtire, usoara si retine caldura corpului si elimina umezeala. – Primaloft – un material sintetic moale si usor cu proprietati termice excelente. – 4 Way Wtretch (Ultra Stretch) – Produse create folosind tesaturi care se intind in toate directiile pentru un confort mai mare si o potrivire mai buna. – Poliester reciclat – Materialul este fabricat din sticle de plastic. Sticlele folosite au fost curatate si apoi prelucrate in aschii. in pasii urmatori, aschii sunt

Buff fular impletit femei, culoarea roz, neted

149,90 lei

– Poliester reciclat – Materialul este fabricat din sticle de plastic. Sticlele folosite au fost curatate si apoi prelucrate in aschii. in pasii urmatori, aschii sunt transformati in fibre, din care este fabricat materialul tehnic. – 4 Way Wtretch (Ultra Stretch) – Produse create folosind tesaturi care se intind in toate directiile pentru un confort mai mare si o potrivire mai buna. – Primaloft – un material sintetic moale si usor cu proprietati termice excelente.

Buff fular impletit culoarea maro, neted

129,90 lei

– Poliester reciclat – Materialul este fabricat din sticle de plastic. Sticlele folosite au fost curatate si apoi prelucrate in aschii. in pasii urmatori, aschii sunt transformati in fibre, din care este fabricat materialul tehnic. – Primaloft – un material sintetic moale si usor cu proprietati termice excelente.

Buff fular impletit femei, culoarea portocaliu, neted

139,90 lei

– Primaloft – un material sintetic moale si usor cu proprietati termice excelente. – Reciclat – Materialul a fost realizat din sticle de plastic. Sticlele folosite au fost curatate si apoi prelucrate in aschii. in etapele urmatoare, aschii sunt transformati in fibre, din care cream un material tehnic.

Buff bentita pentru cap Dryflx culoarea roz

88,90 lei

– Produsul contine materiale realizate din sticle de plastic reciclate. În acest proces, sticlele sunt curățate și apoi procesate în așchii pentru a forma fibrele materialului. – Utilizarea soluției de întindere în 4 direcții oferă materialului flexibilitate și întindere în patru direcții, ceea ce crește semnificativ confortul de utilizare și nu restricționează mișcarea. – Construcția cu două straturi asigură o căldură optimă. – Finisajul fără sudură mărește confortul de utilizare și nu irită pielea. – Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea și siguranța după întuneric.

Buff bentita pentru cap Coolnet Uv Wide culoarea negru

67,90 lei

– Produsul contine materiale realizate din sticle de plastic reciclate. În acest proces, sticlele sunt curățate și apoi procesate în așchii pentru a forma fibrele materialului. – Modelul este realizat din material ecologic Coolnet UV + ® cu proprietăți excelente de gestionare a umidității, cu efect de răcire și protecție UV UPF + 50. – Tehnologia inovatoare, inteligentă de procesare a materialelor HeiQ Smart Temp, activată sub influența căldurii corporale, asigură o termoreglare eficientă. – Modelul este echipat cu tehnologie Polygiene® certificată împotriva creșterii bacteriilor și a

Buff bentita pentru cap Coolnet Uv Wide culoarea roz

64,90 lei

– Produsul contine materiale realizate din sticle de plastic reciclate. În acest proces, sticlele sunt curățate și apoi procesate în așchii pentru a forma fibrele materialului. – Modelul este echipat cu tehnologie Polygiene® certificată împotriva creșterii bacteriilor și a mirosurilor neplăcute. – Modelul este realizat din material ecologic Coolnet UV + ® cu proprietăți excelente de gestionare a umidității, cu efect de răcire și protecție UV UPF + 50. – Utilizarea soluției de întindere în 4 direcții oferă materialului flexibilitate și întindere în patru direcții, ceea ce crește semnificativ

Buff bentita pentru cap Haera culoarea roz

64,90 lei

– Modelul este confectionat din fleece, moale, usor, izolant de frig, usor de spalat si totodata cu uscare rapida. – Tehnologia de absorbție a umidității de pe suprafața pielii și proprietățile de uscare rapidă ale materialului măresc confortul purtării în timpul activității. – Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea și siguranța după întuneric.

Buff bentita pentru cap Crossknit culoarea negru

109,90 lei

– Modelul este confectionat dintr-un material care foloseste fire usoare, tehnice POLYCOLON®, realizate pe baza de polipropilena. Datorită utilizării acestor fibre, materialul este respirabil, transportă perfect umezeala departe de suprafața pielii și este, de asemenea, ușor de îngrijit. – Proprietățile respirabile ale materialului susțin o circulație adecvată a aerului și optimizează confortul termic în timpul activității. – Un model universal potrivit pentru diverse activități în aer liber. – Construcția flexibilă cu o structură cu nervuri se potrivește perfect capului. – Elementul

Buff masca Thermonet Hinged culoarea turcoaz

139,90 lei

– Produsul contine materiale realizate din sticle de plastic reciclate. În acest proces, sticlele sunt curățate și apoi procesate în așchii pentru a forma fibrele materialului. – Materialul inovator ThermoNet®, care a fost realizat cu utilizarea fibrelor tehnice de poliester Primaloft®, este subțire și ușor și, în același timp, prezintă proprietăți excelente de izolare termică și ajută la transportul umezelii departe de suprafața pielii. – Designul adaptat, flexibil protejează fața împotriva factorilor externi. – Balaclava se potrivește cu ușurință sub șapcă, glugă, ochelari de protecție sau

Buff masca culoarea gri

100,90 lei

– 4 Way Wtretch (Ultra Stretch) – Produse create folosind tesaturi care se intind in toate directiile pentru un confort mai mare si o potrivire mai buna. – Poliester reciclat – Materialul este fabricat din sticle de plastic. Sticlele folosite au fost curatate si apoi prelucrate in aschii. in pasii urmatori, aschii sunt transformati in fibre, din care este fabricat materialul tehnic.

Buff beanie cu doua fete culoarea albastru marin, din tesatura neteda

109,90 lei

– Thermonet – un material inovator care este o combinatie de tricot traditional BUFF si fibre tehnice de la Primaloft. Este subtire, usoara si retine caldura corpului si elimina umezeala. – 4 Way Wtretch (Ultra Stretch) – Produse create folosind tesaturi care se intind in toate directiile pentru un confort mai mare si o potrivire mai buna. – Structura perfecta permite un confort ridicat de utilizare si o flexibilitate exceptionala. – Model cu doua fete. – Poliester reciclat – Materialul este fabricat din sticle de plastic. Sticlele folosite au fost curatate si apoi prelucrate in aschii. in

Buff caciula culoarea violet, din tricot gros

149,90 lei

– In interiorul capacului se afla o banda din lana calda, moale, care asigura protectie impotriva frigului. – Primaloft – un material sintetic moale si usor cu proprietati termice excelente.