Graine Creative

Afișez 1 - 24 din 28 de rezultate

Graine Creative trusa de crosetat my fox amigurumi

139,90 lei

– Un kit pentru realizarea unui animal de croșetat. – Manual de imagini (cu descrieri în engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, olandeză). – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou.

Graine Creative trusa de broderie celestial embroidery diy kit

– Kit de ace de perforare pentru broderie cu un ac de țesut. – Include: un cerc de bambus 25 cm, pânză 35 x 35 cm, fire în 4 culori, fire de mulinet, ac mouline, ac de țesut de 5 mm cu mâner de lemn, un ac pentru înfiletarea firului despicat, șablon de model, hârtie de calc și instrucțiuni ilustrate. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Dimensiunile: 28 x 29 x 2 cm.

Graine Creative un set de săpunuri DIY Calm

68,90 lei

– Săpunurile nu sunt doar o pasiune, ci și o idee grozavă de cadou pentru cei dragi. – Setul include: 3 x cuburi de baza de sapun cu glicerina (50 g fiecare) si forme din plastic cu 3 forme. – Manual de imagini (cu descrieri în engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, olandeză). – Dimensiunile: 25 x 9 x 5,8 cm.

Graine Creative un set de săpunuri DIY Recipe Pina Colada

75,90 lei

– Săpunurile nu sunt doar o pasiune, ci și o idee grozavă de cadou pentru cei dragi. – Conține: 2 x cuburi de bază de săpun cu glicerină (alb și galben transparent, câte 100 g fiecare), 2 x mini forme din plastic, 4 g crochet uscate și 10 ml aromă de săpun Pina Colada. – Manual de imagini (cu descrieri în engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, olandeză). – Stai departe de copii. Doar pentru adulți. Combustibil. – Dimensiunile: 4.5 x 14.4 x 19.6 cm.

Graine Creative trusa de broderie Self Love

86,90 lei

– Set pentru personalizarea hainelor cu modele pe hartie magica. – Setul include: 8 x modele imprimate pe hârtie magică, cerc de bambus, ac de brodat și 12 x fire de muline. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. – Dimensiunile: 4.5 x 16 x 26 cm.

Graine Creative Kit lampi de perete DIY Appliqe Murale

109,90 lei

– Un kit pentru auto-asamblarea unei lămpi de perete. – Include: lampă de perete cu semilună neagră 120 x 250 mm, abajur 25 x 25 cm, 1 metru bandă twill neagră, rolă de 5 m bandă dublu, instrucțiuni și o pungă de bumbac. – In interior este loc pentru un bec cu filet E27.

Graine Creative Kit de lumânări parfumate DIY Quartz Rose

86,90 lei

– Un kit pentru a face singur o lumânare eficientă. – Include: vas de sticlă, 250 g ceară de soia, fitil din lemn cu farfurie, 5 bucăți de cuarț roz, aromă de vanilie, autocolant decorativ și instrucțiuni ilustrate. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Stai departe de copii. Doar pentru adulți. Combustibil.

Graine Creative trusa de broderie Rebel

85,90 lei

– Set pentru personalizarea hainelor cu modele pe hartie magica. – Setul include: 8 x modele imprimate pe hârtie magică, cerc de bambus, ac de brodat și 12 x fire de muline. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. – Dimensiunile: 4.5 x 16 x 26 cm.

Graine Creative set pentru realizarea decorațiunilor de perete Natural Wall Decorations

99,90 lei

– Set complet pentru realizarea a 2 x ornamente din bumbac natural și rafie. – Include: 3 bobine de ață de bumbac de 55 m, țesătură de fir auriu de 8 m, ac, 3 mini doze de vopsea (alb – roz – maro), pensulă, placaj rotund de 200 mm, 2 bile de rafie de 50 g de plante, hârtie de calc A5 foaie, 2 x margele de lemn, 5m de sarma de aluminiu, banda, model de transfer si instructiuni ilustrate. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Dimensiunile: 23 x 22,5 x 6,5 cm.

Graine Creative Kit de lumânări parfumate DIY Coconut Candle

159,90 lei

– Un set complet pentru a crea o lumânare florală unică. – Conține: jumătate de coajă de nucă de cocos cu diametrul de aproximativ 12 cm, 380 g ceară de soia, plante uscate, 2 x coji, fitil cu suport și ulei parfumat de cocos. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Stai departe de copii. Doar pentru adulți. Combustibil. – Dimensiunile: 25 x 15 x 10 cm.

Graine Creative un set de săpunuri DIY Recipe Mojito

77,90 lei

– Kit de săpun DIY DIY – Conține tot ce ai nevoie pentru a crea săpunuri inspirate din cocktailul tău preferat. – Contine: 100 g sapun galben translucid, 100 g sapun verde translucid, 2 x mini forme termoformate, 5 g menta uscata, 10 ml parfum mojito si instructiuni. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Dimensiunile: 4.5 x 14.4 x 19.6 cm.

Graine Creative un set de săpunuri DIY Honey Soaps

75,90 lei

– O cutie DIY care contine toate materialele necesare pentru a face sapunuri mici cu miere si musetel. – Include: 200 g de săpun cu miere, 2 x matrițe, flori de mușețel uscate și instrucțiuni ilustrate de utilizare. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Dimensiunile: 19,6 x 14,4 x 4,5 cm.

Graine Creative Kit de bricolaj turnat sub presiune My First Memory

119,90 lei

– Set de alginat pentru a face o ghipsă a piciorului sau a mâinii unui copil. – Contine: 300 g pulbere pentru realizarea masei de alginat, 200 g ipsos, abajur din sticla 12 x 16 cm cu baza din lemn. – Este inclusă o abajură de sticlă pentru a afișa turnarea. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Dimensiunile: 21 x 16 x 14 cm.

Graine Creative un set de săpunuri DIY Nature

68,90 lei

– Săpunurile nu sunt doar o pasiune, ci și o idee grozavă de cadou pentru cei dragi. – Setul include: 3 x cuburi de baza de sapun cu glicerina (50 g fiecare) si forme din plastic cu 3 forme. – Manual de imagini (cu descrieri în engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, olandeză). – Dimensiunile: 25 x 9 x 5,8 cm.

Graine Creative Set bricolaj de cuburi de șampon Solid Shampoos

109,90 lei

– Un kit complet care vă permite să creați 4 blocuri de șampon organic cu urzică și bezele. – Conține: 200 g șampon solid, săpună, 5 g pudră de urzică organică, 5 g rădăcină de marshmallow organic și instrucțiuni ilustrate de utilizare. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou.

Graine Creative Kit de bricolaj Phone Cords

75,90 lei

– Un accesoriu practic și la modă care facilitează utilizarea unui smartphone – vă permite să îl țineți în siguranță în mână. – Setul include elemente pentru a face singur o lesă: 8 x cabluri Creacord, 20 x cleme, 10 x catarame homar, 2 x catarame cătușe, carabiniere și instrucțiuni. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Dimensiunile: 20 x 10 x 10 cm.

Graine Creative Kit abajur DIY Raffia Lampshade

99,90 lei

– Un kit pentru auto-asamblare a unui abajur din rafie, care va da interiorului un accent original. – Include: cadru conic 35 x 9 x 19,2 fibre de rafie, instructiuni si o punga de bumbac. – In interior este loc pentru un bec cu filet E27. – Dimensiunile: 35 x 19 x 9 cm.

Graine Creative trusa de crosetat Eco Friendly

86,90 lei

– Setul zero deșeuri este perfect pentru a face singur tampoane cosmetice la scară largă. – Include: fibre moi (50g), croșetat mărimea 4 și instrucțiuni ilustrate și foarte detaliate. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Dimensiunile: 8.5 x 14 x 14 cm.

Graine Creative trusa de broderie Line Art

86,90 lei

– Set pentru personalizarea hainelor cu modele pe hartie magica. – Setul include: 13 modele imprimate pe hârtie magică, un cerc de bambus, un ac pentru broderie și 12 x fire de mouline. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. – Dimensiunile: 4,5 x 16 x 26 cm.

Graine Creative un set de săpunuri DIY Joie

68,90 lei

– Săpunurile nu sunt doar o pasiune, ci și o idee grozavă de cadou pentru cei dragi. – Setul include: 3 x cuburi de baza de sapun cu glicerina (50 g fiecare) si forme din plastic cu 3 forme. – Dimensiunile: 25 x 9 x 5,8 cm.