Hario

Afișez toate cele 14 rezultate

Hario ulcior V60 Drip Kettle AIR

– Precis, dotat cu bandă de măsurat și rezistent. – Pereții transparenți și marcajele de până la 350 ml plasate la intervale de 50 ml vă permit să preparați cafea fără a utiliza cântarul. – Nu este destinat să fierbe apa și nu trebuie așezat direct pe sursele de căldură. Fierbeți apa într-un alt ibric și apoi turnați-o în ulcior. – Capacitate: 350 ml. – Dimensiunile: 17,7 x 12,8 x 7,8 cm.

Hario fierbător Buono Kettle

– Design simplu si elegant. – Duza profilată asigură un flux uniform și precis, ceea ce este foarte important la prepararea cafelei într-un mod alternativ. – Poate fi folosit pe toate tipurile de plite. – Va fi util la prepararea cafelei folosind metode alternative, precum Drip, Chemex, Aeropress. – Va funcționa nu numai pentru prepararea cafelei, ci va satisface și iubitorii de ceai. – Diametru: 14,4 cm.

Hario fierbător Buono Kettle 1,2 L

– Duza profilată asigură un flux uniform și precis, ceea ce este foarte important la prepararea cafelei într-un mod alternativ. – Poate fi folosit pe toate tipurile de plite. – Va funcționa nu numai pentru prepararea cafelei, ci va satisface și iubitorii de ceai. – Va fi util la prepararea cafelei folosind metode alternative, precum Drip, Chemex, Aeropress. – Dimensiunile: 27,5 x 14,7 x 7,7 cm.

Hario fierbător Copper Buono Kettle 900 ml

– Duza profilată asigură un flux uniform și precis, ceea ce este foarte important la prepararea cafelei într-un mod alternativ. – Va fi util la prepararea cafelei folosind metode alternative, precum Drip, Chemex, Aeropress. – Va funcționa nu numai pentru prepararea cafelei, ci va satisface și iubitorii de ceai.

Hario fierbător Smart G Kettle 1,4 L

– Duza profilată asigură un flux uniform și precis, ceea ce este foarte important la prepararea cafelei într-un mod alternativ. – Va fi util la prepararea cafelei folosind metode alternative, precum Drip, Chemex, Aeropress. – Mânerul capacului ibricului are un orificiu pentru un termometru. – Poate fi folosit pe toate tipurile de plite. – Va funcționa nu numai pentru prepararea cafelei, ci va satisface și iubitorii de ceai. – Dimensiunile: 15,5 x 13,7 cm.

Hario fierbător Buono Kettle 1,2 L

– Duza profilată asigură un flux uniform și precis, ceea ce este foarte important la prepararea cafelei într-un mod alternativ. – Va fi util la prepararea cafelei folosind metode alternative, precum Drip, Chemex, Aeropress. – Poate fi folosit pe toate tipurile de plite. – Va funcționa nu numai pentru prepararea cafelei, ci va satisface și iubitorii de ceai. – Diametru: 14,4 cm.

Hario sticlă de ceai cu filtru Cold Brew Tea 1,2 L

– Fabricat din Tritan™, care nu conține BPA/BPS/EA, extrem de rezistent la impact și tolerant la căldură. – Are un filtru de plasă reutilizabil – vă permite să obțineți o infuzie limpede, fără încordări și încordări suplimentare. – Dimensiunile: 9 x 32 x 84 cm.

Hario set de preparare a cafelei Syphon Next 600 ml

– O modalitate alternativă eficientă de preparare a cafelei. – Rezervorul inferior trebuie umplut cu apă, care, atunci când este încălzită, curge în rezervorul superior cu boabe măcinate. După câteva minute, oprim sursa de căldură și cafeaua curge prin filtru în recipientul inferior. – Setul include si un arzator de alcool. – Capacitate: 600 ml.