LEMON explore

Afișez 1 - 24 din 59 de rezultate

Lemon Explore salopeta copii culoarea roz

229,90 lei

– Rezistent la vant si impermeabil. – DWR Durable Water Repellent este un finisaj refacut care impiedica absorbtia de umiditate. – Fason drept. – Buzunare oblice. – Model cu gluga. – Incheiere cu fermoar. – Finisaj din manseta. – Model cu insertii reflectorizante.

Lemon Explore salopeta copii culoarea verde

299,90 lei

– Rezistent la vant si impermeabil. – Materialul acoperit cu Teflon ™ este rezistent la murdarie, pete si pete de apa. in plus, este mult mai usor de curatat decat materialele traditionale si, de asemenea, isi pastreaza aspectul estetic mai mult timp. – Model izolat. – Model cu gluga. – Incheiere cu fermoar si scai. – Finisaj din manseta. – Model cu insertii reflectorizante.

Lemon Explore pantaloni copii culoarea roz

149,90 lei

– Rezistent la vant si impermeabil. – DWR Durable Water Repellent este un finisaj refacut care impiedica absorbtia de umiditate. – Fason drept. – Buzunare fara fixare. – Incheiere cu nasture si fermoar. – Model cu insertii reflectorizante.

Lemon Explore geaca de schi pentru copii culoarea roz

286,90 lei

– Finisajul hidrofug al materialului cu acoperire DWR (Durable Water Repellency) asigură rezistența la apă. Datorită acestei metode, apa se condensează pe suprafața materialului și curge pe el fără a fi absorbită în interior. – Impermeabilitate: 3000. – Model izolat cu captuseala. – Fason drept. – Buzunare incheiate. – Gluga cu blanita artificiala, detasabila. – Incheiere cu fermoar. – Guler ridicat. – Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea și siguranța după întuneric.

Lemon Explore manusi copii culoarea roz

43,90 lei

– Mănușile pot fi prinse împreună pentru a preveni pierderea. – Modelul este conceput pentru dispozitive cu ecrane tactile. – Cut comodă, elastică în jurul încheieturii.

Lemon Explore pantaloni copii culoarea violet

209,90 lei

– Rezistent la vant si impermeabil. – Materialul acoperit cu Teflon ™ este rezistent la murdarie, pete si pete de apa. in plus, este mult mai usor de curatat decat materialele traditionale si, de asemenea, isi pastreaza aspectul estetic mai mult timp. – Buzunare incheiate. – Talia regleaza latimea cu scai. – Model cu bretele. – Model cu insertii reflectorizante.

Lemon Explore pantaloni copii culoarea portocaliu

– Rezistent la vant si impermeabil. – Materialul acoperit cu Teflon ™ este rezistent la murdarie, pete si pete de apa. in plus, este mult mai usor de curatat decat materialele traditionale si, de asemenea, isi pastreaza aspectul estetic mai mult timp. – Buzunare incheiate. – Talia regleaza latimea cu scai. – Model cu bretele. – Model cu insertii reflectorizante.

Lemon Explore geaca de schi pentru copii culoarea alb

309,90 lei

– Model izolat. – Buzunare incheiate. – Gluga cu blanita artificiala, detasabila. – Model cu gluga. – Are inchidere cu fermoar si guler ridicat. – Matlasare. – Buzunar ski-pass pe maneca. – Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea și siguranța după întuneric.

Lemon Explore geaca de schi pentru copii culoarea roz

329,90 lei

– Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea și siguranța după întuneric. – In interior este o centura flexibila, cauciucata, care protejeaza impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. – Gluga detasabila. – Gluga cu blanita artificiala, detasabila. – Buzunare incheiate. – Model izolat. – Impermeabilitate: 8000. – Model cu fixare. – Buzunar ski-pass pe maneca.

Lemon Explore geaca de schi pentru copii

332,90 lei

– Model izolat. – Buzunare incheiate. – Model cu gluga. – Gluga cu blanita artificiala, detasabila. – Guler ridicat. – Incheiere cu fermoar acoperit. – Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea și siguranța după întuneric. – Rezistent la apa.

Lemon Explore geaca de schi pentru copii culoarea roz

279,90 lei

– Finisajul hidrofug al materialului cu acoperire DWR (Durable Water Repellency) asigură rezistența la apă. Datorită acestei metode, apa se condensează pe suprafața materialului și curge pe el fără a fi absorbită în interior. – Model izolat. – Buzunare incheiate. – Gluga cu blanita artificiala, detasabila. – Gluga detasabila cu snururi. – Gluga detasabila. – In interior este o centura flexibila, cauciucata, care protejeaza impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. – Model cu fixare. – Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea și siguranța după întuneric.

Lemon Explore geaca de schi pentru copii

332,90 lei

– Impermeabilitate: 8000. – Model izolat cu captuseala. – Buzunare incheiate. – Gluga cu blanita artificiala, detasabila. – Model cu gluga. – Incheiere cu fermoar acoperit. – Gluga detasabila. – Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea și siguranța după întuneric. – In interior este o centura flexibila, cauciucata, care protejeaza impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. – Buzunar funcțional pentru permis de schi, cu fermoar.

Lemon Explore geaca de schi pentru copii culoarea verde

279,90 lei

– Impermeabilitate: 3000. – Model izolat cu captuseala. – Finisajul hidrofug al materialului cu acoperire DWR (Durable Water Repellency) asigură rezistența la apă. Datorită acestei metode, apa se condensează pe suprafața materialului și curge pe el fără a fi absorbită în interior. – Buzunare incheiate. – Gluga nedetasabila. – Are inchidere cu fermoar si guler ridicat. – In interior este o centura flexibila, cauciucata, care protejeaza impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. – Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea și siguranța după întuneric.

Lemon Explore geaca de schi pentru copii culoarea rosu

299,90 lei

– Finisajul hidrofug al materialului cu acoperire DWR (Durable Water Repellency) asigură rezistența la apă. Datorită acestei metode, apa se condensează pe suprafața materialului și curge pe el fără a fi absorbită în interior. – Model izolat. – Buzunare incheiate. – Model cu gluga. – In interior este o centura flexibila, cauciucata, care protejeaza impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. – Incheiere cu fermoar. – Gulerul ridicat oferă protecție suplimentară împotriva frigului. – Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea și siguranța după întuneric. – Buzunar ski-pass pe maneca.

Lemon Explore geaca de schi pentru copii

299,90 lei

– Finisajul hidrofug al materialului cu acoperire DWR (Durable Water Repellency) asigură rezistența la apă. Datorită acestei metode, apa se condensează pe suprafața materialului și curge pe el fără a fi absorbită în interior. – Model izolat. – Buzunare incheiate. – Model cu gluga. – Incheiere cu fermoar. – Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea și siguranța după întuneric. – Buzunar ski-pass pe maneca. – In interior este o centura flexibila, cauciucata, care protejeaza impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile.

Lemon Explore geaca de schi pentru copii culoarea galben

299,90 lei

– Finisajul hidrofug al materialului cu acoperire DWR (Durable Water Repellency) asigură rezistența la apă. Datorită acestei metode, apa se condensează pe suprafața materialului și curge pe el fără a fi absorbită în interior. – Model izolat. – Buzunare incheiate. – Model cu gluga. – Incheiere cu fermoar. – Gulerul ridicat oferă protecție suplimentară împotriva frigului. – Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea și siguranța după întuneric. – Buzunar ski-pass pe maneca.

Lemon Explore geaca de schi pentru copii culoarea galben

279,90 lei

– Finisajul hidrofug al materialului cu acoperire DWR (Durable Water Repellency) asigură rezistența la apă. Datorită acestei metode, apa se condensează pe suprafața materialului și curge pe el fără a fi absorbită în interior. – Model izolat. – Buzunare incheiate. – Model cu gluga. – In interior este o centura flexibila, cauciucata, care protejeaza impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. – Incheiere cu fermoar. – Gulerul ridicat oferă protecție suplimentară împotriva frigului. – Buzunar funcțional pentru permis de schi, cu fermoar. – Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea și

Lemon Explore geaca de schi pentru copii

285,90 lei

– Finisajul hidrofug al materialului cu acoperire DWR (Durable Water Repellency) asigură rezistența la apă. Datorită acestei metode, apa se condensează pe suprafața materialului și curge pe el fără a fi absorbită în interior. – Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea și siguranța după întuneric. – Gulerul ridicat oferă protecție suplimentară împotriva frigului. – In interior este o centura flexibila, cauciucata, care protejeaza impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. – Gluga nedetasabila. – Buzunare incheiate. – Model izolat. – Buzunar ski-pass pe maneca.

Lemon Explore pantaloni copii culoarea gri

209,90 lei

– Rezistent la vant si impermeabil. – Materialul acoperit cu Teflon ™ este rezistent la murdarie, pete si pete de apa. in plus, este mult mai usor de curatat decat materialele traditionale si, de asemenea, isi pastreaza aspectul estetic mai mult timp. – Cusaturi complet lipite. – Talie regulata. – Buzunare incheiate. – Talia inaltata. – Model cu bretele. – Cursoarele din partea de jos a picioarelor. – Model cu insertii reflectorizante.