Native

Afișez 1 - 24 din 288 de rezultate

Native pantofi Fitsimmons femei, culoarea gri, cu toc plat, izolare usoara

399,90 lei

– Un produs certificat BLOOM, care contine materiale obtinute din alge, care in mediul natural sunt responsabile pentru eliminarea poluantilor din apa si aer. – Varf rigidizat. – Spatele calcaiului rigidizat. – Talpa din guma. – Brant textil. – Model usor cu izolatie. – Include o pereche suplimentara de sireturi. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

Native cizme de iarna pentru copii Fitzsimmons Citylite Bloom culoarea gri

379,90 lei

– Căptușeala și talpa sunt realizate folosind tehnologia Rise by Bloom, dintr-o combinație de spumă EVA și biomasă de alge prelucrată. În timpul producției unei perechi de pantofi, 80L de apă filtrată sunt returnați ecosistemului și 50m3 de aer este purificat. – Cutie rotunda, intarita. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Partea superioara este cu snur. – Interior textil. – Fără PVC. – Talpa din guma. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 13 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 22.

Native Cizme de iarnă copii culoarea gri

349,90 lei

– Cutie rotunda si moale. – Gulerul gambei moale. – Gamba ridicata. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 22 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 33,5.

Native – Pantofi Fitzsimmons Citylite

299,90 lei

– Varful usor rigidizat. – Talpa sculptata. – Spatele calcaiului rigidizat. – Interior textil. – Model legat cu sireturi. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Native cizme de iarna copii Chamonix Summit Bloom culoarea negru

– Talpa a fost realizată folosind tehnologia Rise by Bloom, dintr-o combinație de spumă EVA și biomasă de alge prelucrată. În timpul producției unei perechi de pantofi, 80L de apă filtrată sunt returnați ecosistemului și 50m3 de aer este purificat. – Cutie rotunda, usor intarita. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Talpa din guma. – Fără PVC. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 13 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 22.

Native pantofi Fitsimmons femei, culoarea portocaliu, cu toc plat, izolare usoara

429,90 lei

– Un produs certificat BLOOM, care contine materiale obtinute din alge, care in mediul natural sunt responsabile pentru eliminarea poluantilor din apa si aer. – Varf rigidizat. – Spatele calcaiului rigidizat. – Brant textil. – Talpa din guma. – Model usor cu izolatie. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5 cm.

Native pantofi Fitsimmons femei, culoarea bordo, cu toc plat, izolare usoara

429,90 lei

– Fără PVC. – Evitati temperaturile ridicate si expunerea la lumina directa a soarelui. – Cutie rotunda si moale. – Include o pereche suplimentara de sireturi. – Talpa sculptata. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Model legat cu sireturi. – Model usor cu izolatie. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 25,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

Native pantofi Fitsimmons femei, culoarea roz, cu toc plat, izolare usoara

429,90 lei

– Un produs certificat BLOOM, care contine materiale obtinute din alge, care in mediul natural sunt responsabile pentru eliminarea poluantilor din apa si aer. – Model usor cu izolatie. – Brant textil. – Talpa din guma. – Varf rigidizat. – Spatele calcaiului rigidizat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

Native pantofi Fitsimmons femei, culoarea bej, cu toc plat, izolare usoara

399,90 lei

– Fără PVC. – Model izolat. – Include o pereche suplimentara de sireturi. – Cutie rotunda si moale. – Talpa sculptata. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Interior textil. – Model legat cu sireturi. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 25 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

Native pantofi Fitsimmons femei, culoarea verde, cu toc plat, izolare usoara

429,90 lei

– Un produs certificat BLOOM, care contine materiale obtinute din alge, care in mediul natural sunt responsabile pentru eliminarea poluantilor din apa si aer. – Varf rigidizat. – Spatele calcaiului rigidizat. – Talpa din guma. – Model usor cu izolatie. – Brant textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

Native pantofi Fitsimmons femei, culoarea gri, cu toc plat, izolare usoara

429,90 lei

– Un produs certificat BLOOM, care contine materiale obtinute din alge, care in mediul natural sunt responsabile pentru eliminarea poluantilor din apa si aer. – Varf rigidizat. – Spatele calcaiului rigidizat. – Model usor cu izolatie. – Talpa din guma. – Brant textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

Native pantofi Fitsimmons femei, culoarea gri, cu toc plat

429,90 lei

– Căptușeala și talpa sunt realizate folosind tehnologia Rise by Bloom, dintr-o combinație de spumă EVA și biomasă de alge prelucrată. În timpul producției unei perechi de pantofi, 80L de apă filtrată sunt returnați ecosistemului și 50m3 de aer este purificat. – Cutie rotunda, intarita. – Spatele calcaiului rigidizat. – Model legat cu sireturi. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

Native cizme de iarna pentru copii Fitzsimmons Citylite Bloom culoarea roz

359,90 lei

– Nu include produse de origine animala. – Căptușeala și talpa sunt realizate folosind tehnologia Rise by Bloom, dintr-o combinație de spumă EVA și biomasă de alge prelucrată. În timpul producției unei perechi de pantofi, 80L de apă filtrată sunt returnați ecosistemului și 50m3 de aer este purificat. – Fără PVC. – Cutie rotunda, intarita. – Spatele calcaiului rigidizat. – Talpa din guma. – Vine cu captuseala detasabila. – Interior textil. – Model legat cu sireturi. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 17,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 26,5.

Native cizme de iarna copii Chamonix culoarea gri

359,90 lei

– Un produs certificat BLOOM, care contine materiale obtinute din alge, care in mediul natural sunt responsabile pentru eliminarea poluantilor din apa si aer. – Căptușeala și talpa sunt realizate folosind tehnologia Rise by Bloom, dintr-o combinație de spumă EVA și biomasă de alge prelucrată. În timpul producției unei perechi de pantofi, 80L de apă filtrată sunt returnați ecosistemului și 50m3 de aer este purificat. – Fără PVC. – Cutie rotunda, usor intarita. – Spatele calcaiului rigidizat. – Interior confortabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 17,5 cm. – Dimensiunile date pentru

Native bocanci Johnny femei, culoarea negru, cu toc plat

449,90 lei

– Fără PVC. – Varful puternic rigidizat. – Spatele calcaiului peternic rigidizat. – Talpa sculptata. – Interior textil. – Model legat cu sireturi. – Include o pereche suplimentara de sireturi. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Native cizme de iarna pentru copii Fitzsimmons Citylife Bloom culoarea gri

359,90 lei

– Căptușeala și talpa sunt realizate folosind tehnologia Rise by Bloom, dintr-o combinație de spumă EVA și biomasă de alge prelucrată. În timpul producției unei perechi de pantofi, 80L de apă filtrată sunt returnați ecosistemului și 50m3 de aer este purificat. – Fără PVC. – Nu include produse de origine animala. – Cutie rotunda, intarita. – Spatele calcaiului rigidizat. – Talpa din guma. – Vine cu captuseala detasabila. – Model legat cu sireturi. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 17,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 28,5.

Native pantofi Fitsimmons femei, culoarea violet, cu toc plat, izolare usoara

429,90 lei

– Un produs certificat BLOOM, care contine materiale obtinute din alge, care in mediul natural sunt responsabile pentru eliminarea poluantilor din apa si aer. – Căptușeala și talpa sunt realizate folosind tehnologia Rise by Bloom, dintr-o combinație de spumă EVA și biomasă de alge prelucrată. În timpul producției unei perechi de pantofi, 80L de apă filtrată sunt returnați ecosistemului și 50m3 de aer este purificat. – Fără PVC. – Include o pereche suplimentara de sireturi. – Vine cu captuseala detasabila. – Cutie rotunda, intarita. – Spatele calcaiului rigidizat. – Lungimea brantului pentru

Native pantofi Fitsimmons femei, culoarea albastru marin, cu toc plat, izolare usoara

399,90 lei

– Fără PVC. – Căptușeala și talpa sunt realizate folosind tehnologia Rise by Bloom, dintr-o combinație de spumă EVA și biomasă de alge prelucrată. În timpul producției unei perechi de pantofi, 80L de apă filtrată sunt returnați ecosistemului și 50m3 de aer este purificat. – Cutie rotunda, usor intarita. – Spatele calcaiului rigidizat. – Talpa sculptata. – Vine cu captuseala detasabila. – Model legat cu sireturi. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

Native cizme de iarna pentru copii Fitzsimmons Citylite Bloom culoarea roz

359,90 lei

– Nu include produse de origine animala. – Căptușeala și talpa sunt realizate folosind tehnologia Rise by Bloom, dintr-o combinație de spumă EVA și biomasă de alge prelucrată. În timpul producției unei perechi de pantofi, 80L de apă filtrată sunt returnați ecosistemului și 50m3 de aer este purificat. – Fără PVC. – Cutie rotunda, intarita. – Spatele calcaiului rigidizat. – Talpa din guma. – Vine cu captuseala detasabila. – Interior textil. – Model legat cu sireturi. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 17,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 28,5.

Native cizme de iarna pentru copii Fitzsimmons culoarea negru

359,90 lei

– Un produs certificat BLOOM, care contine materiale obtinute din alge, care in mediul natural sunt responsabile pentru eliminarea poluantilor din apa si aer. – Căptușeala și talpa sunt realizate folosind tehnologia Rise by Bloom, dintr-o combinație de spumă EVA și biomasă de alge prelucrată. În timpul producției unei perechi de pantofi, 80L de apă filtrată sunt returnați ecosistemului și 50m3 de aer este purificat. – Fără PVC. – Model legat cu sireturi. – Vine cu captuseala detasabila. – Interior confortabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 17,5 cm. – Dimensiunile date pentru

Native cizme de iarna pentru copii Fitzsimmons Citylife Bloom

349,90 lei

– Nu include produse de origine animala. – Căptușeala și talpa sunt realizate folosind tehnologia Rise by Bloom, dintr-o combinație de spumă EVA și biomasă de alge prelucrată. În timpul producției unei perechi de pantofi, 80L de apă filtrată sunt returnați ecosistemului și 50m3 de aer este purificat. – Fără PVC. – Cutie rotunda, intarita. – Spatele calcaiului rigidizat. – Talpa din guma. – Vine cu captuseala detasabila. – Interior textil. – Model legat cu sireturi. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 17,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 28,5.

Native bocanci Johnny femei, culoarea roz, cu toc plat

449,90 lei

– Fără PVC. – Varful puternic rigidizat. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului peternic rigidizat. – Brant textil. – Interior confortabil. – Model legat cu sireturi. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

Native cizme de iarna copii Chamonix Summit Bloom culoarea roz

359,90 lei

– Nu include produse de origine animala. – Talpa a fost realizată folosind tehnologia Rise by Bloom, dintr-o combinație de spumă EVA și biomasă de alge prelucrată. În timpul producției unei perechi de pantofi, 80L de apă filtrată sunt returnați ecosistemului și 50m3 de aer este purificat. – Fără PVC. – Matlasat. – Cutie rotunda, intarita. – Spatele calcaiului rigidizat. – Talpa din guma. – Interior textil. – Design caracteristic. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 17,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 28,5.

Native pantofi Fitzsimmons femei, culoarea negru, cu toc plat, izolare usoara

399,90 lei

– Nu include produse de origine animala. – Căptușeala și talpa sunt realizate folosind tehnologia Rise by Bloom, dintr-o combinație de spumă EVA și biomasă de alge prelucrată. În timpul producției unei perechi de pantofi, 80L de apă filtrată sunt returnați ecosistemului și 50m3 de aer este purificat. – Fără PVC. – Include o pereche suplimentara de sireturi. – Cutie rotunda, intarita. – Spatele calcaiului rigidizat. – Talpa sculptata. – Vine cu captuseala detasabila. – Interior textil. – Model legat cu sireturi. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru