Noted

Afișez toate cele 17 rezultate

Noted set pentru cultivarea unei plante Stump Garden, Basil

– Setul include un capac ceramic, un ghiveci de plastic, un amestec pentru crestere, seminte si instructiuni. – Pentru a începe cultivarea, udați amestecul și așteptați ca semințele să încolțească. – Manual în engleză, franceză și spaniolă. – Țara de origine: Japonia. – Dimensiunile: 7,6 x 7,6 cm.

Noted set pentru cultivarea unei plante Stump Garden, Strawberry

– Setul include un capac ceramic, un ghiveci de plastic, un amestec pentru crestere, seminte si instructiuni. – Pentru a începe cultivarea, udați amestecul și așteptați ca semințele să încolțească. – Manual în engleză, franceză și spaniolă. – Țara de origine: Japonia. – Dimensiunile: 7.6 x 7.6 cm.

Noted set pentru cultivarea unei plante Stump Garden, Cactus

– Setul include un capac ceramic, un ghiveci de plastic, un amestec pentru crestere, seminte si instructiuni. – Pentru a începe cultivarea, udați amestecul și așteptați ca semințele să încolțească. – Manual în engleză, franceză și spaniolă. – Țara de origine: Japonia. – Dimensiunile: 7.6 x 7.6 cm.

Noted set pentru cultivarea unei plante Yakumi, Wasabina

67,90 lei

– Wasabina este o plantă de muștar care are o aromă picant, asemănătoare wasabi-ului. Frunzele proaspete și tinere se potrivesc bine cu salatele și garniturile, iar frunzele coapte se potrivesc bine cu prăjirea. – Setul include un capac ceramic, un ghiveci de plastic, un amestec pentru crestere, seminte si instructiuni. – Pentru a începe cultivarea, udați amestecul și așteptați ca semințele să încolțească. – Manual în engleză, franceză și spaniolă. – Țara de origine: Japonia. – Dimensiunile: 7,6 x 7,6 cm.

Noted set pentru cultivarea unei plante Yakumi, Mitsuba

67,90 lei

– Pătrunjelul japonez Mitsuba este o plantă ușor de cultivat, care se distinge de celelalte frunze de pătrunjel prin aroma sa de piper și lămâie. – Setul include un capac ceramic, un ghiveci de plastic, un amestec pentru crestere, seminte si instructiuni. – Pentru a începe cultivarea, udați amestecul și așteptați ca semințele să încolțească. – Manual în engleză, franceză și spaniolă. – Țara de origine: Japonia. – Dimensiunile: 7 x 8 cm.

Noted set pentru cultivarea unei plante Eggling Wild Strawberry

43,90 lei

– Setul este format dintr-un ou ceramic, un amestec de turba, seminte si o farfurie. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Pentru a începe să crească, spargeți coaja, apoi udați amestecul și așteptați ca semințele să încolțească. – Manual în engleză, franceză și spaniolă. – Țara de origine: Japonia. – Dimensiunile: 7.6 x 7.6 x 7.9 cm.

Noted kit de creare a fotografiilor Sunography (6-pack)

68,90 lei

– Sunografia vă permite să faceți o fotografie prin plasarea oricărui obiect pe foaie și expunerea compoziției create la lumina soarelui. – Tesatura de bumbac inmuiata in vopsea fotosensibila, intr-un pachet de 6 culori diferite. – Dimensiunile: 15,2 x 15,2 cm.

Noted set pentru cultivarea unei plante Cultivate & Eat – Dark Opal

38,90 lei

– O varietate atractivă de busuioc cu o aromă intensă. Planta poate dezvolta flori care, în combinație cu frunzele violet, adaugă frumusețe plantei. – Setul include semințe, amestec de turbă și instrucțiuni de creștere, toate ambalate și legate în stilul unei pungi tradiționale de orez japoneze. – Pentru a începe să crească, doar turnați apă direct într-o pungă de hârtie (este căptușită cu plastic pentru a preveni putrezirea). Replantați într-un ghiveci mai mare când plantele sunt gata pentru el. – Manual în engleză, franceză și spaniolă. – Țara de origine: Japonia. – Dimensiunile: 14 x 8.5 x

Noted set pentru cultivarea unei plante Cultivate & Eat – Dwarf Basil

38,90 lei

– Busuiocul pitic are frunze mult mai mici decât alte soiuri de busuioc. Crește puternic ramificată și stufoasă, prin urmare este un ornament frumos și emană, de asemenea, un parfum intens. – Setul include semințe, amestec de turbă și instrucțiuni de creștere, toate ambalate și legate în stilul unei pungi tradiționale de orez japoneze. – Pentru a începe să crească, doar turnați apă direct într-o pungă de hârtie (este căptușită cu plastic pentru a preveni putrezirea). Replantați într-un ghiveci mai mare când plantele sunt gata pentru el. – Manual în engleză, franceză și spaniolă. – Țara de

Noted set pentru cultivarea unei plante Yakumi, Shiso

67,90 lei

– Shiso este un busuioc japonez parfumat, bogat în calciu și fier. Frunzele sale pot fi folosite pentru a înveli onigiri (bile de orez) sau se prăjesc în aluat tempură ca garnitură crocantă. – Setul include un capac ceramic, un ghiveci de plastic, un amestec pentru crestere, seminte si instructiuni. – Pentru a începe cultivarea, udați amestecul și așteptați ca semințele să încolțească. – Manual în engleză, franceză și spaniolă. – Țara de origine: Japonia. – Dimensiunile: 7 x 8 cm.

Noted set pentru cultivarea unei plante Eggling Herb Basil

43,90 lei

– Setul este format dintr-un ou ceramic, un amestec de turba, seminte si o farfurie. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Pentru a începe să crească, spargeți coaja, apoi udați amestecul și așteptați ca semințele să încolțească. – Manual în engleză, franceză și spaniolă. – Țara de origine: Japonia. – Dimensiunile: 7.6 x 7.6 x 7.9 cm.

Noted set pentru cultivarea unei plante Cultivate & Eat – Shungiku

34,90 lei

– Shungiku este o varietate de crizanteme comestibile ușor de cultivat, care conferă un caracter deosebit de aromat unei varietăți mari de feluri de mâncare. – Setul include semințe, amestec de turbă și instrucțiuni de creștere, toate ambalate și legate în stilul unei pungi tradiționale de orez japoneze. – Pentru a începe să crească, doar turnați apă direct într-o pungă de hârtie (este căptușită cu plastic pentru a preveni putrezirea). Replantați într-un ghiveci mai mare când plantele sunt gata pentru el. – Manual în engleză, franceză și spaniolă. – Țara de origine: Japonia. – Dimensiunile: 14

Noted set pentru cultivarea unei plante Cultivate & Eat – Wasbina

38,90 lei

– Wasabina este o plantă de muștar care are o aromă picant, asemănătoare wasabi-ului. Frunzele proaspete și tinere se potrivesc bine cu salatele și garniturile, iar frunzele coapte se potrivesc bine cu prăjirea. – Setul include semințe, amestec de turbă și instrucțiuni de creștere, toate ambalate și legate în stilul unei pungi tradiționale de orez japoneze. – Pentru a începe să crească, doar turnați apă direct într-o pungă de hârtie (este căptușită cu plastic pentru a preveni putrezirea). Replantați într-un ghiveci mai mare când plantele sunt gata pentru el. – Manual în engleză, franceză și

Noted set pentru cultivarea unei plante Cultivate & Eat – Basil

38,90 lei

– Busuiocul cu lămâie este o plantă cu un postgust intens de citrice, adăugând mâncăruri răcoritoare și dulceață delicată. – Setul include semințe, amestec de turbă și instrucțiuni de creștere, toate ambalate și legate în stilul unei pungi tradiționale de orez japoneze. – Pentru a începe să crească, doar turnați apă direct într-o pungă de hârtie (este căptușită cu plastic pentru a preveni putrezirea). Replantați într-un ghiveci mai mare când plantele sunt gata pentru el. – Manual în engleză, franceză și spaniolă. – Țara de origine: Japonia. – Dimensiunile: 14 x 8.5 x 3.8 cm.

Noted set pentru cultivarea unei plante Berry Happy

60,90 lei

– Setul include un coș ceramic în formă de coș, o oală de plastic, un amestec pentru creștere, semințe și instrucțiuni. – Pentru a începe cultivarea, udați amestecul și așteptați ca semințele să încolțească. – Manual în engleză, franceză și spaniolă. – Țara de origine: Japonia. – Dimensiunile: 8.5 x 8.2 x 5.7 cm.

Noted set pentru cultivarea unei plante Cultivate & Eat – Shiso

38,90 lei

– Shiso este un busuioc japonez parfumat, bogat în calciu și fier. Frunzele sale pot fi folosite pentru a înveli onigiri (bile de orez) sau se prăjesc în aluat tempură ca garnitură crocantă. – Pentru a începe să crească, doar turnați apă direct într-o pungă de hârtie (este căptușită cu plastic pentru a preveni putrezirea). Replantați într-un ghiveci mai mare când plantele sunt gata pentru el. – Manual în engleză, franceză și spaniolă. – Țara de origine: Japonia. – Dimensiunile: 14 x 8.5 x 3.8 cm.