Sirius

Afișez 1 - 24 din 34 de rezultate

Sirius set de lumanari LED Sara (3-pack)

159,90 lei

– O soluție funcțională și ecologică, care este o alternativă la lumânările tradiționale. – Emite lumină caldă care va crea un spațiu confortabil, confortabil și bine luminat în fiecare cameră. – Oferă un efect natural de pâlpâire. – Setul este alimentat de 3×2 baterii AA (nu sunt incluse). – Numai pentru utilizare în interior. – Produsul poate fi operat cu telecomanda Sirius. Nu este inclus. – Dimensiunile: 10 x 7,5 / 12,5 x 7,5 / 15 x 7,5 cm.

Sirius la distanta Remote Control

52,90 lei

– Configurat pentru a funcționa cu majoritatea produselor Sirius. – Vă permite să setați modul de funcționare între 2/4/6/8 ore de funcționare. Setarea telecomenzii la, de exemplu, 2 ore va face ca toate luminile să se stingă automat după 2 ore și să se aprindă din nou după 22 de ore. – Poate fi folosit atat cu produse de interior cat si de exterior. – Necesită 1 baterie CR2032 (inclusă).

Sirius lumânare LED Sille Rechargeable 25 cm

109,90 lei

– O soluție funcțională și ecologică, care este o alternativă la lumânările tradiționale. – Emite lumină caldă care va crea un spațiu confortabil, confortabil și bine luminat în fiecare cameră. – Oferă un efect natural de pâlpâire. – Încărcați cu încărcătorul USB Sirius Decopower Multi Charger. Nu este inclus. – Stația de încărcare oferă până la 195 de ore de lumină. Timpul de încărcare completă este de 2 ore. – Numai pentru utilizare în interior. – Produsul poate fi operat cu telecomanda Sirius. Nu este inclus. – Dimensiunile: 5 x 25 cm.

Sirius lumânare LED Sille Rechargeable 15 cm

109,90 lei

– O soluție funcțională și ecologică, care este o alternativă la lumânările tradiționale. – Emite lumină caldă care va crea un spațiu confortabil, confortabil și bine luminat în fiecare cameră. – Încărcați cu încărcătorul USB Sirius Decopower Multi Charger. Nu este inclus. – Stația de încărcare oferă până la 195 de ore de lumină. Timpul de încărcare completă este de 2 ore. – Numai pentru utilizare în interior. – Produsul poate fi operat cu telecomanda Sirius. Nu este inclus. – Dimensiunile: 7,5 x 15 cm.

Sirius lumânare LED Sille Rechargeable 25 cm

119,90 lei

– O soluție funcțională și ecologică, care este o alternativă la lumânările tradiționale. – Oferă un efect natural de pâlpâire. – Emite lumină caldă care va crea un spațiu confortabil, confortabil și bine luminat în fiecare cameră. – Încărcați cu încărcătorul USB Sirius Decopower Multi Charger. Nu este inclus. – Stația de încărcare oferă până la 195 de ore de lumină. Timpul de încărcare completă este de 2 ore. – Numai pentru utilizare în interior. – Produsul poate fi operat cu telecomanda Sirius. Nu este inclus. – Dimensiunile: 7,5 x 25 cm.

Sirius lumânare LED Sille Rechargeable 10 cm

97,90 lei

– O soluție funcțională și ecologică, care este o alternativă la lumânările tradiționale. – Oferă un efect natural de pâlpâire. – Emite lumină caldă care va crea un spațiu confortabil, confortabil și bine luminat în fiecare cameră. – Încărcați cu încărcătorul USB Sirius Decopower Multi Charger. Nu este inclus. – Stația de încărcare oferă până la 195 de ore de lumină. Timpul de încărcare completă este de 2 ore. – Numai pentru utilizare în interior. – Produsul poate fi operat cu telecomanda Sirius. Nu este inclus. – Dimensiunile: 7,5 x 10 cm.

Sirius lumânare LED Sille Rechargeable 15 cm

97,90 lei

– O soluție funcțională și ecologică, care este o alternativă la lumânările tradiționale. – Emite lumină caldă care va crea un spațiu confortabil, confortabil și bine luminat în fiecare cameră. – Oferă un efect natural de pâlpâire. – Încărcați cu încărcătorul USB Sirius Decopower Multi Charger. Nu este inclus. – Stația de încărcare oferă până la 195 de ore de lumină. Timpul de încărcare completă este de 2 ore. – Numai pentru utilizare în interior. – Produsul poate fi operat cu telecomanda Sirius. Nu este inclus. – Dimensiunile: 5 x 15 cm.

Sirius lumânare LED Sille Rechargeable 20 cm

99,90 lei

– O soluție funcțională și ecologică, care este o alternativă la lumânările tradiționale. – Emite lumină caldă care va crea un spațiu confortabil, confortabil și bine luminat în fiecare cameră. – Oferă un efect natural de pâlpâire. – Încărcați cu încărcătorul USB Sirius Decopower Multi Charger. Nu este inclus. – Stația de încărcare oferă până la 195 de ore de lumină. Timpul de încărcare completă este de 2 ore. – Produsul poate fi operat cu telecomanda Sirius. Nu este inclus. – Dimensiunile: 5 x 20 cm.

Sirius set de radiatoare cu LED Amalia (2-pack)

52,90 lei

– Echipat cu magneți puternici care vă permit să utilizați lumina în diverse scopuri decorative. – Necesită 1 baterie CR2032 (inclusă). – Produsul poate fi operat cu telecomanda Sirius. Nu este inclus. – Numai pentru utilizare în interior. – Dimensiunile: 3,9 x 1 cm.

Sirius Ghirlandă cu LED-uri Luke Supplement set, 10 LED 5 m

319,90 lei

– Prelungire suplimentară pentru setul Luke Start cu încă 5 metri. Nu include transformator sau prelungitor. – Becuri cu diametrul de 7,5 cm, din acril cu filament LED rasucit. – Seria Luke poate fi conectată doar la lanțurile Luke și la transformatorul Luke. – Seturile pot fi combinate cu până la 100 de becuri. – Produs pentru uz interior si exterior.

Sirius Ghirlandă cu LED-uri Tobias Start set,10 LED 4,5 m

269,90 lei

– Kit de pornire Tobias, lungime 4,5 metri, cu 10 becuri LED. Sunt incluse un prelungitor de 5 metri și un transformator. – Becuri din sticla cu diametrul de 5,8 cm. – Seria Tobias poate fi conectată doar la lanțuri Tobias și la transformatorul Tobias. – Seturile pot fi combinate cu până la 100 de becuri. – Produs pentru uz interior si exterior.

Sirius Ghirlandă solară LED Lucas Solar Start set, 10 LED 3 m

169,90 lei

– Alimentat cu baterii și echipat cu un modul solar încărcat cu energie solară. – Kit de pornire Lucas de 3 metri lungime cu 10 becuri LED. Prelungitor de 3 metri și transformator incluse. – Becuri tradiționale 4,5 cm, Aproximativ 4,5 cm. – Seria Lucas poate fi conectată numai la șirurile auxiliare Lucas, la transformatorul Lucas și la prelungitoare Lucas. – Are cârlige convenabile pentru montare în exterior.

Sirius Ghirlandă cu LED-uri Lucas Start set, 10 LED 3 m

169,90 lei

– Kit de pornire Lucas de 3 metri lungime cu 10 becuri LED. Prelungitor de 3 metri și transformator incluse. – Becuri din plastic dur cu diametrul de 4 cm. – Seria Lucas poate fi conectată numai la șirurile auxiliare Lucas, la transformatorul Lucas și la prelungitoare Lucas. – Seturile pot fi combinate cu până la 100 de becuri. – Produs pentru uz interior si exterior.

Sirius Ghirlandă solară LED Lucas Solar Start set. 10 LED 3 m

179,90 lei

– Kit de pornire Lucas de 3 metri lungime cu 10 becuri LED. Prelungitor de 3 metri și transformator incluse. – Becuri tradiționale 4,5 cm, Aproximativ 4,5 cm. – Seturile pot fi combinate cu până la 100 de becuri. – Seria Lucas poate fi conectată numai la șirurile auxiliare Lucas, la transformatorul Lucas și la prelungitoare Lucas. – Are cârlige convenabile pentru montare în exterior.

Sirius Ghirlandă cu LED-uri Tobias Suppl. Set,10 LED 4,5 m

229,90 lei

– Prelungire suplimentară pentru Tobias Start Set cu încă 4,5 metri. Nu include transformator sau prelungitor. – Becuri din sticla cu diametrul de 5,8 cm. – Seria Tobias poate fi conectată doar la lanțuri Tobias și la transformatorul Tobias. – Seturile pot fi combinate cu până la 100 de becuri. – Produs pentru uz interior si exterior.

Sirius Ghirlandă cu LED-uri Tobias Suppl. set, 10 LED 4,5 m

209,90 lei

– Prelungire suplimentară pentru Tobias Start Set cu încă 4,5 metri. Nu include transformator sau prelungitor. – Becuri din sticla cu diametrul de 5,8 cm. – Seria Lucas poate fi conectată numai la șirurile auxiliare Lucas, la transformatorul Lucas și la prelungitoare Lucas. – Produs pentru uz interior si exterior. – Seturile pot fi combinate cu până la 100 de becuri.

Sirius lanterna LED Albert 20 cm

119,90 lei

– Culoarea luminii: caldura. – Alimentat de două baterii CR2032 (nu sunt incluse). – Produs pentru uz interior si exterior. – Dimensiunile: 13,5 x 20 cm.

Sirius lanterna solara cu LED Aston

209,90 lei

– Încărcarea timp de 2 ore oferă 8 ore de lumină. – Funcționează complet solar – baterie inclusă. – Senzor de amurg încorporat. – Produs pentru uz exterior. – Dimensiunile: 26,5 x 12 cm.