SunnyLife

Afișez 1 - 24 din 47 de rezultate

SunnyLife aspersor gonflabil Giant Sprinkler Dino

309,90 lei

– Duș de grădină sub forma unui stropitor gonflabil distractiv perfect pentru copii. – Setul include un adaptor care funcționează cu majoritatea furtunurilor de grădină. – Include trusa de reparații pentru plasarea găurilor. – Produsul are certificat de siguranta. – Se recomandă dezumflarea pe timp de noapte și păstrarea într-un loc răcoros, umbrit. – Nu pompați la maximum. – Aerul coboară la o temperatură mai scăzută și în apă rece – trebuie doar să-l pompați. – Dimensiunile: 120 x 220 x 200 cm.

SunnyLife pompă electrică

109,90 lei

– Conceput pentru a umfla saltele, roți, tăiței de înot etc. – Setul include 3 dimensiuni de duze. – Dimensiunile: 9 x 10 x 11 cm.

SunnyLife plute de înot Neon Coral (2-pack)

119,90 lei

– Fabricat din PVC durabil, non-toxic, fără ftalați. – Include trusa de reparații pentru plasarea găurilor. – Sarcina maxima este de 100 kg. – Nu pompați la maximum. – Aerul coboară la o temperatură mai scăzută și în apă rece – trebuie doar să-l pompați. – Se recomandă dezumflarea pe timp de noapte și păstrarea într-un loc răcoros, umbrit. – Dimensiunile: 160 x 15 cm.

SunnyLife saltea pneumatică pentru înot Luxe Ride-On Unicorn

269,90 lei

– Produsul are certificat de siguranta. – Echipat cu un scaun confortabil și mânere. – Sarcina maxima pana la: 100 kg. – Include trusa de reparații pentru plasarea găurilor. – Fabricat din PVC durabil, non-toxic, fără ftalați. – Nu pompați la maximum. – Aerul coboară la o temperatură mai scăzută și în apă rece – trebuie doar să-l pompați. – Se recomandă dezumflarea pe timp de noapte și păstrarea într-un loc răcoros, umbrit. – Dimensiunile: 160 x 160 x 130 cm.

SunnyLife șezlong gonflabil Lilo Glitter

339,90 lei

– Sarcina maxima este de 100 kg. – Designul cu velcro permite o ședere confortabilă și stabilă. – Fabricat din PVC durabil, non-toxic, fără ftalați. – Pentru utilizare numai pe apă. – Include trusa de reparații pentru plasarea găurilor. – Produsul are certificat de siguranta. – Nu pompați la maximum. – Se recomandă dezumflarea pe timp de noapte și păstrarea într-un loc răcoros, umbrit. – Aerul coboară la o temperatură mai scăzută și în apă rece – trebuie doar să-l pompați. – Dimensiunile: 90 x 165 x 50 cm.

SunnyLife aspersor gonflabil Monty the Monster

149,90 lei

– Duș de grădină sub forma unui stropitor gonflabil distractiv perfect pentru copii. – Include trusa de reparații pentru plasarea găurilor. – Produsul are certificat de siguranta. – Setul include un adaptor care funcționează cu majoritatea furtunurilor de grădină. – Se recomandă dezumflarea pe timp de noapte și păstrarea într-un loc răcoros, umbrit. – Nu pompați la maximum. – Aerul coboară la o temperatură mai scăzută și în apă rece – trebuie doar să-l pompați. – Dimensiunile: 50 x 70 x 40 cm.

SunnyLife aspersor gonflabil Unicorn

309,90 lei

– Duș de grădină sub forma unui stropitor gonflabil distractiv perfect pentru copii. – Setul include un adaptor care funcționează cu majoritatea furtunurilor de grădină. – Fabricat din PVC durabil, non-toxic, fără ftalați. – Include trusa de reparații pentru plasarea găurilor. – Produsul are certificat de siguranta. – Nu pompați la maximum. – Aerul coboară la o temperatură mai scăzută și în apă rece – trebuie doar să-l pompați. – Se recomandă dezumflarea pe timp de noapte și păstrarea într-un loc răcoros, umbrit. – Dimensiunile: 170 x 165 x 90 cm.

SunnyLife colac de înot Confetti

129,90 lei

– Fabricat din PVC durabil, non-toxic, fără ftalați. – Include trusa de reparații pentru plasarea găurilor. – Sarcina maxima este de 100 kg. – Produsul are certificat de siguranta. – Nu pompați la maximum. – Aerul coboară la o temperatură mai scăzută și în apă rece – trebuie doar să-l pompați. – Se recomandă dezumflarea pe timp de noapte și păstrarea într-un loc răcoros, umbrit. – Dimensiunile: 110 x 35 cm.

SunnyLife coș de picnic Picnic Cooler Basket

609,90 lei

– Capacul poate servi și ca o placă de brânză, iar întregul coș – o măsuță de cafea sau o masă la îndemână. – Interiorul izolat se inchide cu fermoar. – Capacitate: 35 L. – Dimensiunile: 38 x 38 x 32 cm.

SunnyLife aspersor gonflabil Unicorn

139,90 lei

– Duș de grădină sub forma unui stropitor gonflabil distractiv perfect pentru copii. – Setul include un adaptor care funcționează cu majoritatea furtunurilor de grădină. – Include trusa de reparații pentru plasarea găurilor. – Nu pompați la maximum. – Aerul coboară la o temperatură mai scăzută și în apă rece – trebuie doar să-l pompați. – Se recomandă dezumflarea pe timp de noapte și păstrarea într-un loc răcoros, umbrit. – Inaltimea: 1,2 m.

SunnyLife difuzor de plajă fără fir Beach Sounds

249,90 lei

– Tehnologie wireless Bluetooth cu difuzor MP3. – Mufă audio Aux-in și mufă Micro USB DC. – Radio AM/FM. – Controlul volumului Master și Bass. – Funcționează cu orice smartphone sau tabletă. – Putere mare de ieșire și distorsiune scăzută. – Cablul micro USB încarcă dispozitivul de până la 600 de ori, funcționează cu o singură încărcare până la 6 ore. – Necesita 4x baterii AA (maximum 3 ore de utilizare). – Rezistent la nisip și apă. – Pentru a primi o versiune pe hârtie a manualului de instrucțiuni, vă rugăm să contactați Biroul nostru de asistență pentru clienți. – Dimensiunile: 8 x 17 x 20

SunnyLife colac de înot Ring Heart

109,90 lei

– Fabricat din PVC durabil, non-toxic, fără ftalați. – Pauza din spatele roții permite o utilizare confortabilă. – Include trusa de reparații pentru plasarea găurilor. – Sarcina maxima pana la: 30 kg. – Produsul are certificat de siguranta. – Dimensiunile: 60 x 50 x 45 cm.

SunnyLife plute de înot Ice Block (2-pack)

109,90 lei

– Fabricat din PVC durabil, non-toxic, fără ftalați. – Include trusa de reparații pentru plasarea găurilor. – Sarcina maxima este de 100 kg. – Se recomandă dezumflarea pe timp de noapte și păstrarea într-un loc răcoros, umbrit. – Nu pompați la maximum. – Aerul coboară la o temperatură mai scăzută și în apă rece – trebuie doar să-l pompați. – Dimensiunile: 30 x 30 x 100 cm.

SunnyLife colac de înot Mini Unicorn

109,90 lei

– Fabricat din PVC durabil, non-toxic, fără ftalați. – Pauza din spatele roții permite o utilizare confortabilă. – Include trusa de reparații pentru plasarea găurilor. – Sarcina maxima pana la: 30 kg. – Produsul are certificat de siguranta. – Se recomandă dezumflarea pe timp de noapte și păstrarea într-un loc răcoros, umbrit. – Nu pompați la maximum. – Aerul coboară la o temperatură mai scăzută și în apă rece – trebuie doar să-l pompați. – Dimensiunile: 50 x 60 x 45 cm.

SunnyLife saltea pneumatică pentru înot Tube Lilo

269,90 lei

– Fabricat din PVC durabil, non-toxic, fără ftalați. – Include trusa de reparații pentru plasarea găurilor. – Sarcina maxima pana la: 100 kg. – Produsul are certificat de siguranta. – Nu pompați la maximum. – Aerul coboară la o temperatură mai scăzută și în apă rece – trebuie doar să-l pompați. – Se recomandă dezumflarea pe timp de noapte și păstrarea într-un loc răcoros, umbrit. – Dimensiunile: 90 x 175 x 40 cm.

SunnyLife saltea pneumatică pentru înot Luxe I Love Sun

279,90 lei

– Fabricat din PVC durabil, non-toxic, fără ftalați. – Are un buzunar de apă care îi mărește stabilitatea. – Include trusa de reparații pentru plasarea găurilor. – Sarcina maxima este de 100 kg. – Produsul are certificat de siguranta. – Nu pompați la maximum. – Aerul coboară la o temperatură mai scăzută și în apă rece – trebuie doar să-l pompați. – Se recomandă dezumflarea pe timp de noapte și păstrarea într-un loc răcoros, umbrit. – Dimensiunile: 62 x 210 x 18 cm.

SunnyLife geantă termică Canvas Cooler Bag

279,90 lei

– Păstrează băuturile la rece până la 4 ore. – Interiorul este izolat și echipat cu un compartiment detașabil cu gel de răcire, care trebuie înghețat înainte de utilizare. – Are o curea de umar practica, detasabila. – Dimensiunile: 30 x 41 x 40 cm.