Trussardi Jeans

Afișez toate cele 5 rezultate

Trussardi Jeans – Tricou

139,90 lei

Atentie: Marimea originala a acestui brand este marimea italiana. Va rugam sa retineti ca dimensiunile de pe etichete pot diferi de cele listate, din cauza factorului de conversie utilizat. – Fason drept. – Decolteu rotund. – Model cu imprimeu.

Trussardi Jeans – Rochie

449,90 lei

Atentie: Marimea originala a acestui brand este marimea italiana. Va rugam sa retineti ca dimensiunile de pe etichete pot diferi de cele listate, din cauza factorului de conversie utilizat. – Fason drept. – Maneca scurta. – Decolteu in V. – Model cu captuseala. – Lungimea: 95 cm. – Latimea la subrat: 46 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Trussardi Jeans – Tricou Polo

239,90 lei

Atentie: Marimea originala a acestui brand este marimea italiana. Va rugam sa retineti ca dimensiunile de pe etichete pot diferi de cele listate, din cauza factorului de conversie utilizat. – Fason drept. – Model cu guler. – Incheiere scurta cu nasturi. – Modelul cererii – Lungimea: 74 cm. – Latimea la subrat: 53 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: M.

Trussardi Jeans – Camasa din bumbac

369,90 lei

Atentie: Marimea originala a acestui brand este marimea italiana. Va rugam sa retineti ca dimensiunile de pe etichete pot diferi de cele listate, din cauza factorului de conversie utilizat. – Fason drept. – Maneca lunga. – Maneci cu mansete incheiate. – Guler soft in stil clasic Kent. – Incheiere cu nasturi. – Tesatura ornamentata. – Stofa subtire, inflexibila. – Circumferinta gulerului. 40 cm. – Lungimea manecii. 68 cm. – Lungimea: 77 cm. – Latimea la subrat: 52 cm. – Latimea in umeri: 42 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Trussardi Jeans – Bluza

189,90 lei

Atentie: Marimea originala a acestui brand este marimea italiana. Va rugam sa retineti ca dimensiunile de pe etichete pot diferi de cele listate, din cauza factorului de conversie utilizat. – Fason drept. – Decolteu rotund. – Stofa subtire, inflexibila. – Margini lejere, asimetrice. – Latimea la subrat: 42 cm. – Lungimea: 60 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 36.