YAMAZAKI

Afișez 1 - 24 din 45 de rezultate

Yamazaki cuier de sticlă Tosca

– Design simplu si elegant. – Umeraș sub raft pentru 3 pahare. – Se potrivește pentru rafturi de până la 2,5 cm grosime. – Dimensiunile: 11 x 26 x 8 cm.

Yamazaki suport pentru plăci de tăiat Tosca

– Design simplu si elegant. – Are o bază antiderapantă. – Doua compartimente in care pot fi incadrate placi cu o latime de 1,8 si 2,5 cm. – Nu necesită asamblare. – Spalati manual cu o carpa umeda. – Dimensiunile: 14 x 10.5 x 16 cm.

Yamazaki raft organizator bucatarie Tosca

– Design simplu si elegant. – Are raft pentru folie de aluminiu, doua suporturi pentru prosoape de hartie si lavete de bucatarie si carlige pentru agatat ustensile de bucatarie. – Dimensiunile: 33,5 x 29 x 16 cm.

Yamazaki suport hârtie igienică Tower

– Design simplu si elegant. – Acces facil la următoarea rolă de hârtie prin deschiderea din partea de jos. – Contine pana la 8 role de hartie igienica. – Dimensiunile: 23 x 12,5 x 48 cm.

Yamazaki organizator de bijuterii cu oglindă Tosca

– Design simplu si elegant. – Un organizator pe două niveluri cu oglindă, ideal pentru o comodă sau o masă de toaletă. – Oglinda se rotește la 360 de grade, oferind o mărire de 1x pe o parte și o mărire de 3x pe cealaltă. – Dimensiunile: 17,5 x 16 x 33 cm.

Yamazaki coş Favori

– Toate piesele de asamblare sunt incluse. – Design simplu si elegant. – Dimensiunile: 37 x 21 x 24 cm.

Yamazaki recipient cu capac Small

– Design simplu si elegant. – Produsul este 100% rezistent la scurgeri. – Capacul transparent facilitează verificarea conținutului, oprește mirosurile și împiedică intrarea aerului în interior. – Puteti spala in masina de spalat vase. – Dimensiunile: 10,5 x 10,5 x 7 cm.