Afișez toate cele 11 rezultate

Zone Denmark sare de picioare pentru baie Inu

85,90 lei

– Amestecul conține aditivi aromatici: ulei de eucalipt și mentol. – Sarea de mare siciliana pentru baile de picioare din seria Inum, exfoliaza si catifeleaza epiderma. – Capacitate: 250 ml. – Dimensiunile: 9 cm.

Zone Denmark sapun lichid Ginger Gain Botanical

109,90 lei

– Ginger Gain este un parfum cu arome puternice și dulci de ulei de ghimbir, tei, struguri și iarbă de lămâie care contrastează cu ienupăr, eucalipt și cedru. – Capacitate: 480 ml. – Dimensiunile: 7 x 7 x 19 cm.

Zone Denmark sapun lichid Misty Mint Botanical

109,90 lei

– Misty Mint combină notele de lămâie mentă și mentă cu ascuțimea acelor de pin și eucalipt pe bază de cedru, grapefruit, lămâie și ghimbir. – Capacitate: 480 ml. – Dimensiunile: 7 x 7 x 19 cm.

Luckies of London set de relaxare Foot Work

129,90 lei

– Setul include: un aparat de masaj reflexologic din lemn, șosete și o broșură de instrucțiuni. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Modelul poate fi reciclat. – Calm Club se angajează să susțină organizațiile caritabile de sănătate mintală donând un procent din profiturile lor unor cauze caritabile.

Luckies of London set de relaxare Relaxation Rituals

199,90 lei

– Setul include: bile Baoding cu capac, o minge de baie efervescentă, un vas ceramic, 12 x bețișoare de tămâie cu parfum de lemn de santal, o lumânare de ceară de soia cu parfum de paciuli și un mini ghid de meditație. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Calm Club se angajează să susțină organizațiile caritabile de sănătate mintală donând un procent din profiturile lor unor cauze caritabile.

Luckies of London set de cristal cu suport Good Vibes

109,90 lei

– Setul include pietre: ametist, acvamarin, cuarț trandafir, o pungă de bumbac și un suport din lemn. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Calm Club se angajează să susțină organizațiile caritabile de sănătate mintală donând un procent din profiturile lor unor cauze caritabile.